Smartlog v3 » Bogen om livets gåde » Den frie vilje
Opret egen blog | Næste blog »

Bogen om livets gåde

En blog om min bog "Bogen om livets gåde", uddrag og kommentarer

Den frie vilje

11. Oct 2011 16:29, bogen

Mennesket kan finde på, hvad som helst, idet vi har den frie vilje til selv at vælge. Vi lærer af vores fejl ... det er det, der er meningen med livet. Det er gennem livet og den måde man takler livet på, at man opnår åndelig viden. Livet er én stor lærerplads.

Man kan ikke leve livet på andres erfaringer, dem må man skabe selv. Vi har alle en fri vilje til at vælge. Vi vælger selv, hvad vi vil sige eller ikke sige, og hvad vi vil gøre eller ikke gøre. Ytringsfrihed er svært. Indeholder man mange negative tanker, vil man også opfatte noget, som var ment positivt, på en negativ måde. Vi har en fri vilje til at vælge om vi vil opfatte ting positivt eller negativt.

Ofte kan det betale sig at lytte til andre. Det folk siger indeholder det, deres tanker beskæftiger sig med. Alle har lov til at have en mening. Vi tænker forskelligt, alt efter, hvad vores tanker indeholder. Det folk beskylder andre for, er som regel noget de selv kunne finde på.

Der er nok i verden til menneskets behov, men ikke til dets grådighed. (Gandhi)

Har du lyst til at læse mere, kan du købe bøgerne til en fordelagtig pris hos de fleste boghandlere landet over eller via nettet f.eks. hos Books on Demand - klik blot på bøgerne til højre.

 God Fornøjelse

Inge Gravlund Pihl 

Tags

Arkiv